Saturday, May 2, 2015

FIRST POST / PIERWSZY POST


Hello for everyone!
We are two teenagers from Poland and Slovakia and we decided to start fashion blog. We want to give advices you with your clothes and how it combine. We use clothes from ordinary shops (chain store) or online shops. If you want to share  our passion, moments from our life and others with us.. You are at right place! :) Sometimes we translate our blog to two or more languages, because we want to more people understand us.

Cześć wszystkim!
Jesteśmy  nastolatkami prowadzącymi blog modowy albo jak wiele osób mówi ,,szafiarkami,,. Na blogu chciałybyśmy pokazać Wam możliwość łaczenia ubrań z sieciówek i tworzenia outfitów. Podzielić się z Wami swoją pasją, chwilami dnia codziennego w połączeniu z dobrą muzyką:)))) Blog będzie czasami prowadzony w dwóch językach, ponieważ pochodzimy z Polski i Słowacji.

Ahojte!
Sme dve dievčatá. Jedna z Poľska, druhá zo Slovenska a rozhodli sme sa založiť si fashion blog. Chceme vám poradiť v obliekaním a ako kmbinovať oblečenie. Oblečenie máme z obyčajných obchodov (obchodných reťazcov) alebo s online obchodov. Ak chceš s nami zdieľať našu vášeň, momenty z nášho života a iné, tak si na správnom mieste! :) Niekedy budeme blog prekladať do dvoch a viac jazykov, aby nás pochopilo viac ľudí. Ako napríklad teraz :)



                                                                   Instagram:
Ask:
                                                                   

No comments:

Post a Comment